SOCIAL MEDIA KEZELÉS

Multibrand Marketing

A te marketinges csapatod!

A stratégia fontos...

Vállalkozásod céljainak meghatározása és az oda vezető út kijelölése: Mit, Hol, Mikor, Hogyan? Ez lesz a vállalkozásod marketing iránytűje, egy olyan forgatókönyv, ami évekig elegendő feladatot és ötletet ad számodra.

Első lépés a belső és a külső (piaci) elemzés, majd ezek alapján következik a marketing terv összeállítása: kommunikáció, social média, online hirdetések, offline marketing, PR kampányok.

„ALL IN ONE” - TELJES KÖRŰ MARKETING MENEDZSMENT ÉS PR KÉPVISELET

Számos közép- és kisvállalkozás marketing képviseletét láttuk el az elmúlt években, melynek során azt tapasztaltuk, hogy korábban ezen vállalkozások számára sok esetben megterhelő volt a marketinggel foglalkozó beosztottak, vagy a saját marketing vezető alkalmazása, és a munkakörükkel járó költségek kitermelése. Ebből kiindulva – egyéb tevékenységeinkkel összhangban – kezdtünk el foglalkozni a kiszervezett marketinggel, melynek során profi szolgáltatást biztosítunk Partnereink számára az alkalmazotti jogviszonnyal járó költségek jelentősen kisebb hányadáért.

MIÉRT JÓ ÖNNEK ÉS CÉGÉNEK, HA A MARKETINGET KISZERVEZI?

A kiszervezett marketing lehetővé teszi, hogy egy havi átalány megfizetése mellett kapja meg azt a szolgáltatás csomagot, mely a cégénél alkalmazott marketingvezető esetében tetemesebb kiadást jelent. Gondoljon csak az elvárt fizetés összegére és az ahhoz kapcsolódó járulékokra, céges laptopra, telefonra és autóra. A kiszervezett marketing hatékonyan képes felügyelni az Ön által fizetett szolgáltatás minőségét. A szolgáltatás komplexitását erősíti, hogy a hagyományos marketing feladatok mellett egy kézben marad a grafikai és nyomdai tevékenység, a hirdetések, reklámok összeállítása, médiavásárlás és PR anyagok elkészítése, valamint az online és közösségi média felületek gondozása. Továbbá nem elhanyagolható szempont, hogy az ennek megvalósításához szükséges infrastruktúrát nem Önnek kell fenntartania, hanem mindezt mi biztosítjuk. Kiterjedt kapcsolatrendszerünk révén pedig a szolgáltatási területeken felmerülő költségek legkedvezőbb árajánlatait alkudjuk ki cége számára.

Írj nekünk

hu_HUMagyar
Powered by TranslatePress »